koliko vas ima
users online
Važno!

Ovaj blog je tvorevina mojih misli, osjećaja i života.  Sve sličnosti sa stvarnim ljudima i događajima je slučajna (da moš mislit) .

Uljudno zamoljavam one blogere koji misle doći na moj blog i ostavljati komentare tipa: pozdrav, super blog, navrati i ostale gluposti reklamiranja vlastitih net dnevnika, da pokupe svoje dupe i ne komentiraju ništa, u suprotnom će takvi komentari biti izbrisani.

zahvaljujem, s poštovanjem vaša oFca

Blog
četvrtak, listopad 23, 2008

Mlada sam "balavica" koja danas želi pričati o politici, mafiji, sukobima, atentatima? Ne!

Želim samo reći da je žalosno, da se u našoj slobodnoj državi Hrvatskoj, zbog koje su mi tata i stric bili na ratištu, moram bojati hodati po ulici, da moram sestru zvati u Zagreb i čekati hoće li se javiti, da ona nije jedna od onih do kojih je došao zalutali metak!?

Slušam sad na TV-u da država radi sve što može. Da radite, ovo se nebi događalo. svi su potkupljivi i daju se varati. E pa super!


Neka mi netko kaže, kada ću ja moći otići na ulicu i ne brinuti za svoju sigurnost i sigurnost svojih bližnjih!? Očito nikad!

Hvala i čujemo se!

-ofčica-

ofca179 @ 21:12 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 19, 2008

E lipi moji...

Kao i svaki od prijašnjih postava početi ću sa vremenskom prognozom na Sjevernom Jadranu :) Još jedna nedjelja u nizu se polako bliži svome kraju, lijep je dan, bonaca na moru, ugodno toplo...Ma savršen dan za razmišljanja ove lude oFčje glave koja se vraća na svoj matični blog :)

Tata i ja, uvijek ujutro zajedno gledamo "Dobro jutro, Hrvatska", u jednom od promidžbenih programa osvanula je reklama DM-a u vezi doniranja i osnivanja Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka vrata maternice i raka dojke.
Javljaju se statistike, da u Hrvatskoj svaki dan umru dvije žene od jedne od tih zloćudnih bolesti. Poražavajuće statistike moram priznati.
Osobno veoma sam dobro informirana o takvim bolestima, pričam puno s mamom, bakom, općenito bliskim mi ljudima, nije me strah istine koja baš nekad i nije tako lijepa i bajna. Mama mi je donjela hrpu brošura od ginekologice, ponekad "uguglam" ako me nešto zaista zanima, ili posudim knjigu u knjižnici. Ali nažalost nije tako kod svih djevojaka moje dobi, mnoge ne znaju NIŠTA o svome tjelu, spolno prenosivim bolestima prvenstveno jer im roditelji ne pričaju o tome, roditelji šute i misle da tako njihove malene djevojčice neće ući u spolne odnose s dečkom, neće ništa znati o zaštiti pa se neće upuštati u ono o čemu nemaju pojma, ali iz iskustva svojih poznanica znam da to nije tako. Većina njih je spavala s dečkima, bez zaštite, ma to ne moram ni napominjati, hvale mi se s tim, a meni se želudac okreće i samo čekam kad će koja od njih ostati trudna, pa da im mogu reći "Rekla sam ti!". Znam zlobno od mene, ali ne žele učiti na tuđim pogreškama već na svojim. Pa mlade moje dame, IZVOLITE!

Zar ne znate da ranim stupanjem u spolne odnose, povećava se rizik od raka vrata maternice? Zar ne znate da ako vam se rak ne otkrije na vrijeme možete umrijeti, da nakon mogućeg uspješnog lječenja uvijek ćete strahovati od vraćanja bolesti?

INFORMIRAJTE SE!

Podržimo ovu akciju kupnjom vrećice u DM-u koja stoji 1 kunu.

Ugodan vam ostatk dana...

-oFčica- 
Btw. Zvuk u spotu je malo u banani.
ofca179 @ 18:09 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
47664


Index.hr
Nema zapisa.